Termékek Menü

A kép illusztráció, a végleges termék ettől eltérhet!

A kép illusztráció, a végleges termék ettől eltérhet!

Fizessen online:

VELUX EDW 2000 beépítő készlet cseréptetőhöz

Ár:
54.460 Ft
Gyártó cikkszám: 5702326243936
Méretquestion_mark :
Menny.:db

Leírás és Paraméterek

VELUX EDW 2000 beépítő készlet cseréptetőhöz 114x140cm SK08

Beépítő készlet (EDW 2000)

Szeretne úgy tetőablakot vásárolni, hogy utána ne legyen vele gondja évtizedekig? Mindezt biztonságos és gyors beépítéssel szeretné kivitelezni?

Akkor Önnek EDW 2000 beépítő készletre van szüksége, amely EDW burkolókeretet és BDX hőszigetelő keretet (alátétfóliával és vízelvezető csatornával) tartalmaz. Méretre gyártva készül, így könnyen és gyorsan elhelyezhető, a beépítése során a hiba lehetősége így minimális. Ha most ezt a két terméket csomagban vásárolja meg, akkor kedvezményesebb áron juthat hozzá, mint külön-külön, ráadásul így 10+5 év garanciát nyújtunk az így beépített VELUX ablakára.

A beépítőkészletet olyan épületekhez ajánljuk, ahol az ablakok nincsenek összeépítve, és csak olyan tetőhöz, amely profilos anyagból készült.

EDW BURKOLÓKERET

Az EDW burkolókeret kiválóan megfelel a vízzáró csatlakozás biztosítására. Alumíniumból készült, így utólagos karbantartást nem igényel.

Előnyei:

  • nagy kopásállóságú lakkal kezelt, így az UV sugaraknak ellenáll, színe is sokáig változatlan marad, mely megegyezik a tetőtéri ablakok takarólemezeinek színével, így nagyon esztétikus
  • javítja az ablak hőszigetelő képességét, mivel rugalmas, így jól illeszkedik a tetőfedő anyag profiljára
  • vörösréz vagy titáncink kivitelben is rendelhető, amennyiben Ön vállalja, hogy ez felárral és hosszabb szállítási idővel jár
  • véd a porhó és csapóeső ellen, megakadályozza a levegőben keringő anyagok lerakódását

BDX HŐSZIGETELŐ KERET ÉS ALÁTÉTFÓLIA

A BDX hőszigetelő keret egy polietilénnel hőszigetelt, galvanizált acélkeret, melyhez alátétfólia és vízelvezető csatorna jár, így biztos lehet abban, hogy ablaka tökéletesen hőszigetelő és vízzáró lesz.

A hőszigetelő keret biztosítja, hogy a szarufák között hőhídmentes kapcsolat legyen, így meggátolva azt, hogy a tetőtéri ablak mellett hő távozzon a lakásból, valamint azt, hogy a belső burkolat lehűlése miatt pára csapódjon le. A keret beépítése után nem kell félnünk attól, hogy télen a hideg „behúz" az ablak mellett, vagy attól hogy az ablak vagy környezete beázik.

A 0,5 mm vastag polipropilénből készült alátétfólia szerepe az, hogy bentről kifelé áteressze a párát, ugyanakkor megakadályozza, hogy a tetőtér irányába nedvesség jusson be. A galvanizált acél vízelvezető csatorna pedig az alátétfóliára kerülő párát a tetőtéri ablak melletti szarufaközbe vezeti.

Előnyei:

  • Megakadályozza a hőhidak kialakulását, ezáltal akár 12%-kal csökkentve a hőveszteséget, így pénzt spórolhat a fűtésszámláján.
  • Csökkenti a páraképződést, és annak veszélyét, hogy penész alakuljon ki.
  • Meghosszabbítja az ablak élettartamát, mely több évtizeden át kiszolgálja Önt úgy, hogy semmi gondja nem lesz vele.