Termékek Menü

A kép illusztráció, a végleges termék ettől eltérhet!

A kép illusztráció, a végleges termék ettől eltérhet!

Fizessen online:

VELUX CFP+ISD víztiszta felülvilágító kupola csomag

Gyártó cikkszám: 5702325426583
Méretquestion_mark :
Kupola típusa: Akril

Leírás és Paraméterek

VELUX CFP felülvilágító kupola csomag

VELUX kupola

A VELUX CFP fix típusú kupola 0°-tól 15°-os hajlásszögű lapostetőkhöz használható megoldás, mellyel a sötét belső terek egycsapásra világos és barátságos helységekké alakíthatóak. Kiváló szigetelő tulajdonságának köszönhetően kellemes beltéri klímát teremt egész évben. Az általa kapott hőenergia télen kedvezően hasznosul a szobákban, nyáron pedig egyszerűen és kényelmesen szabályozhatjuk a méretben megfelelő árnyékolók segítségével.

VELUX FMG harmonikaroló kupolára A kiváló formatervezésű kupola tervezői a zavartalan hétköznapokra is gondoltak, ezért kialakításánál különösen odafigyeltek arra, hogy az eső okozta zajt a lehető legkisebb mértékűre csökkentsék.

A VELUX felülvilágító kupola maximális biztonságot nyújt a külső hatásokkal szemben. Üvegezése rendkívül ellenálló, kialakítása minősítetten betörésbiztos. A víztiszta és opál edzett üvegezés UV szűrővel rendelkezik, akadálytalanul természetes fény költözik otthonába. A belső réteg pedig ragasztott biztonsági üvegezéssel ellátott, melynél törés esetén a PVB fólia akadályozza meg az üvegszilánkok széthullását. A fix készlet tartalmazza a lábazatot, a belső ablakelemet és a kupolát. Természetesen választékunkban megtalálhatja az Ön számára legideálisabb árnyékolókat ehhez a termékünkhöz.