Termékek Menü

A kép illusztráció, a végleges termék ettől eltérhet!

A kép illusztráció, a végleges termék ettől eltérhet!

Fizessen online:

VELUX CVP+ISD elektromos víztiszta felülvilágító kupola csomag

Gyártó cikkszám: 5702327649560
Méretquestion_mark :
Kupola típusa: Akril

Leírás és Paraméterek

VELUX CVP felülvilágító kupola csomag

VELUX CVP kupola

A VELUX CVP szellőztethető típusú kupola 0°-tól 15°-os hajlásszögű lapostetőkhöz használható megoldás, mellyel a sötét belső terek egycsapásra világos, jól szellőztetett és barátságos helységekké alakíthatóak. Egészen 20 cm-ig nyitható. Kiváló szigetelő tulajdonságának köszönhetően kellemes beltéri klímát teremt egész évben.

VELUX CVP kupola árnyékoló

Az általa kapott hőenergia télen kedvezően hasznosul a szobákban, nyáron pedig egyszerűen és kényelmesen szabályozhatjuk a méretben megfelelő árnyékolók segítségével.

A kiváló formatervezésű kupola tervezői a zavartalan hétköznapokra is gondoltak, ezért kialakításánál különösen odafigyeltek arra, hogy az eső okozta zajt a lehető legkisebb mértékűre csökkentsék. Kezelése rendkívül egyszerű és kényelmes. A rejtett motor távirányító segítségével működtethető és programozható is. Az esőérzékelő automatikusan bezárja az ablakot már az első esőcseppek megjelenésekor.

A VELUX felülvilágító kupola maximális biztonságot nyújt a külső hatásokkal szemben. Üvegezése rendkívül ellenálló, kialakítása minősítetten betörésbiztos. A víztiszta és opál edzett üvegezés UV szűrővel rendelkezik, akadálytalanul természetes fény költözik otthonába. A belső réteg pedig ragasztott biztonsági üvegezéssel ellátott, melynél törés esetén a PVB fólia akadályozza meg az üvegszilánkok széthullását.

A szellőztethető készlet tartalmazza a lábazatot, a belső ablakelemet, kupolát, a rejtett motort, esőérzékelőt és távirányitót. Természetesen választékunkban megtalálhatja az Ön számára legideálisabb árnyékolókat ehhez a termékünkhöz.