Termékek Menü

A kép illusztráció, a végleges termék ettől eltérhet!

A kép illusztráció, a végleges termék ettől eltérhet!

Fizessen online:

VELUX Műanyag GGU napelemes INTEGRA tetőtéri ablak

Ár:
492.300 Ft
Gyártó cikkszám: 5702327204141
Méretquestion_mark :
Üvegezésquestion_mark : --70 Ragasztott üveg
Jelölje be a kívánt méretben egyező kiegészítő termékeket!
VELUX EDW 2000 beépítő készlet cseréptetőhöz 134x140cm UK08 VELUX EDW 2000 beépítő készlet cseréptetőhöz
56.210 Ft
Menny.:db

Leírás és Paraméterek

VELUX Műanyag GGU napelemes INTEGRA tetőtéri ablak 134x140cm UK08

Az ablak beépítéséhez burkolókeret szükséges, amit itt tud megvásárolni: Burkolókeretek

VELUX ThermoTechnology™ hőszigetelési rendszer – Kiváló energiahatékonyság, magas fokú hőszigetelés

VELUX ThermoTechnology

A VELUX tetőtéri ablakokra szabadalmazott rendszere egyedülálló energiahatékonyságot tesz lehetővé, ami kisebb fűtési igényben mutatkozik meg. AVELUXThermoTechnology™ az ablakot ellenállóbbá teszi a széllel és a vízzel szemben, miközben a meleget a szobában tartja. Azablakszerkezet 100%-banújrahasznosítható expandált polisztirol hablemez (EPS) hőszigetelő anyag és hőkezelt fa (TMT) kombinációja.

 

Új kilicsmegoldás beépített szellőzőnyílással

A legújabb termékeknél az alumínium felső kilincsbe került a szellőzőnyílás, így a szellőzés az ablak zárt állapota mellett is lehetséges. Az első kattanással a szellőzőnyílás, a másodikkal pedig az ablak nyílik.

A szellőzőnyílás por- és rovarszűrővel is rendelkezik.

Rétegragasztott üveg a fokozott biztonságért

Ha erős ütés hatására az üveg eltörik, az üvegtábla egészben marad, az üvegcserepek nem hullanak be a lakótérbe, így nyújtva extra biztonságot.

Karbantartást nem igénylő felület

Az ablak üvegfelületét vízálló poliuretán bevonat fedi. Ennek köszönhetően az üveg nem párásodik, nem szennyeződik a lekerekített sarkokban nem gyűlik össze a nedvesség és a por.

Az INTEGRA funkcióval kiegészülve még kényelmesebbé teheti az ablakok kezelését. Előnyeinek köszönhetően többé nem lesz gondja a szellőztetéssel és a nehezen elérhető ablakokra, felülvilágítókra.

Előnyei:

  • Megoldhatjuk a ház rendszeres szellőztetését, még akkor is, ha éppen nem tartózkodunk otthon. Amiatt sem kell aggódnunk, hogy ezalatt beesik az eső, mivel az esőérzékelő már az első esőcseppek megjelenésekor automatikusan zárja az ablakot, miközben a szellőzőnyílás nyitva marad, így továbbra is áramlik be friss levegő a helyiségbe.
  • Az árnyékolók programozásával éjszakára teljes sötétséget teremthet hálószobájába, reggel pedig fényre és friss levegőre ébredhet.
  • Ha távozik otthonából, a távirányítón ellenőrizheti, hogy az összes ablak zárva van-e, a nyitva maradtakat pedig annak segítségével könnyedén bezárhatja otthona bármely pontjáról a rádiófrekvenciás technológia segítségével.
  • Remekül alkalmazható felülvilágítóknál, illetve magasan lévő, nehezen elérhető ablakoknál.
  • Egy gombnyomással zárhatja be az ablakokat, sötétítheti a szobát, vagy igényeinek megfelelően programozhatja is ezeket a műveleteket, így ezentúl erre se kell, hogy gondja legyen.
  • Könnyedén, akár utólag is beszerelhető.