Termékek Menü

A kép illusztráció, a végleges termék ettől eltérhet!

A kép illusztráció, a végleges termék ettől eltérhet!

Fizessen online:

VELUX Műanyag GPU tetőtéri ablak

Ár:
407.200 Ft
Gyártó cikkszám: 5702326997938
Méretquestion_mark :
Üvegezésquestion_mark :
Jelölje be a kívánt méretben egyező kiegészítő termékeket!
VELUX EDW 2000 beépítő készlet cseréptetőhöz 134x140cm UK08 VELUX EDW 2000 beépítő készlet cseréptetőhöz
56.210 Ft
Menny.:db

Leírás és Paraméterek

VELUX Műanyag GPU tetőtéri ablak 134x140cm UK08

Az ablak beépítéséhez burkolókeret szükséges, amit itt tud megvásárolni: Burkolókeretek

Kétfunkciós, középső és felső tengely mentén felfelé-kifelé nyíló VELUX tetőtéri ablak kétállású, szellőztethető zárszerkezettel

A GPU típusú tetőtéri ablak szárnya a felső tengelye mentén 45 fokos szögig felfelé-kifelé nyílik, ezzel a tágasság érzetét kelti és a szabad kilátást biztosítja. Ideális választás az alacsony hajlásszögű tetőtéri helyiségekbe.

Az ablakszárny alsó és felső részén is található kilincs. Az alsóval nyitható az ablak a felső tengely mentén, a felső pedig az ablak szárnyának átfordítását teszi lehetővé, így a külső üvegfelület könnyen és biztonságosan tisztítható.

Az ablakszárny egy retesz segítségével tisztítóállásban rögzíthető, így mindkét kéz szabadon használható marad hasonlóan a GZL és a GGL típusú tetőtéri ablakokhoz. A felső kilincs kétállású zárszerkezete segítségével a helyiség akkor is hatékonyan szellőztethető, amikor az ablak zárva van. A folyamatos friss levegő utánpótlás az időjárási viszonyoktól függetlenül állandóan biztosított lehet. Egy mosható filter megakadályozza, hogy por, hó és rovarok jussanak be a szellőzőnyíláson keresztül a tetőtérbe.

VELUX ThermoTechnology™ hőszigetelési rendszer – Kiváló energiahatékonyság, magas fokú hőszigetelés

VELUX ThermoTechnology

A VELUX tetőtéri ablakokra szabadalmazott rendszere egyedülálló energiahatékonyságot tesz lehetővé, ami kisebb fűtésiigényben mutatkozik meg. AVELUXThermoTechnology™ az ablakot ellenállóbbá teszi a széllel és a vízzel szemben, miközben a meleget a szobában tartja. Azablakszerkezet 100%-banújrahasznosítható expandált polisztirol hablemez (EPS) hőszigetelő anyag és hőkezelt fa (TMT) kombinációja.

 

Új kilicsmegoldás beépített szellőzőnyílással

A legújabb termékeknél az alumínium felső kilincsbe került a szellőzőnyílás, így a szellőzés az ablak zárt állapota mellett is lehetséges. Az első kattanással a szellőzőnyílás, a másodikkal pedig az ablak nyílik.

A szellőzőnyílás por- és rovarszűrővel is rendelkezik.

Rétegragasztott üveg a fokozott biztonságért

Ha erős ütés hatására az üveg eltörik, az üvegtábla egészben marad, az üvegcserepek nem hullanak be a lakótérbe, így nyújtva extra biztonságot.?