Termékek Menü

Ablaktalan helyiségek

Ablaktalan helyiségek

Sok házban és lakásban a fürdőszoba, a folyosó vagy a gardrób csak akkor jutnak természetes fényhez, ha az ajtajuk nyitva van

A természetes fény forrása zárt terekben.

abl2

Sok házban és lakásban a fürdőszoba, a folyosó vagy a gardrób csak akkor jutnak természetes fényhez, ha az ajtajuk nyitva van. Általában ezekben a zárt és sötét helyiségekben magától értetődő a mesterséges fény használata. A VELUX fénycsatorna véget vet ennek, hiszen egy speciális rugalmas csövön keresztül a napfény a legeldugottabb és legsötétebb helyiség belsejébe is eljut.

A TWF fénycsatorna burkolókerettel egybeépítve készül, maximum 120 mm profilmagasságú tetofedő anyagokhoz. A tok anyaga fekete poliuretán, a tok külmérete 47x47 cm. A szárny alumíniumból készült. 4 mm vastag edzett üveggel szállítjuk. 200 cm hosszú, 35 cm átmérőjű és fényvisszavero alumínium fóliával burkolt flexibilis cső vezeti be a fényt az adott helyiségbe. Síklemezfedésnél nem alkalmazható. A cső meghosszabbításához kiegészítő egység rendelhető.

Minden, a ház belsejében fekvo helyiségbe ajánljuk, mely a tetovel közvetlenül nem határos. Ilyen helyiség például a fürdoszoba, az eloszoba, a gardrób, a háztartási helyiség vagy a lépcsoház, ahol a természetes megvilágítás napközben kívánatos lehet. Konyhára, hálószobára és nappalira továbbra is a VELUX tetotéri ablakok alkalmazását javasoljuk.

abl3abl4abl1

Tartalomhoz tartozó címkék: Fontos szempontok