Termékek Menü

A kép illusztráció, a végleges termék ettől eltérhet!

A kép illusztráció, a végleges termék ettől eltérhet!

Fizessen online:

VELUX VFE fa térdfalablak

Ár:
336.300 Ft
Gyártó cikkszám: 5702326996122
Méretquestion_mark : 134x95cm UK35
Üvegezésquestion_mark : --66 Extra energiatakarékos
Menny.:db

Leírás és Paraméterek

VELUX Fa VFE térdfalablak 134x95cm UK35

VELUX VFE térdfalablak

A térdfalablak tetszetős kiegészítő elem, segítségével a tetőtéri ablakok lefelé bővíthetők. A lakókörnyezet látványának zavartalanélvezetét kínálja.Közvetlenül egy fa tetősíkablak (GGL, GHL, GPL) alá helyezhető, függőlegesen a térdfalba. Elsősorban nappaliba, étkezőbe, hálószobába ajánljuk.

Az ablak szárny- és tokszerkezete rétegragasztott fenyőből készül. Ez a megoldás garantálja az ellenálló képességet a vetemedéssel szemben, azaz a hosszú élettartamot, a felhasználó számára pedig a biztonságot.

Amennyiben VFE térdfalablakot GZL típusú tetőtéri ablakkal épít össze, egy kiegészítő elemre is szüksége lesz. Kérjük, a VELUX ablakoknak ezt a kombinációját már a megrendelésnél jelezze.

Működtetése

Egy felső kilincs segítségével az ablakszárny alsó tengely körül befelé nyitható (buktatható). A kilincs lehetővé teszi a szellőző pozícióba történő nyitást is.A nyitás szöge függ az ablak magasságától. A 60 cm magas ablakok 19°-os szögig (kb. 5 cm-es nyílás), a 95 cm magas ablakok 15°-os szögig (kb. 12 cm-es nyílás) nyithatók. Az ablakszárny teljesen kinyitható a külső üvegfelület tisztítása érdekében. Oldalra nyíló változatai a VFA (jobbos)/ VFB (balos) típusú ablakok. Az ablakhoz biztonsági zár rendelhető (ZOZ 124).

Csak --73-as, ún. biztonsági üvegezéssel szállítjuk.